« Terug

Everything Sweet gaat voor een beleving, thuis en in ons café

Everything Sweet_Everything-Sweet-gaat-voor-een-beleving,-thuis-en-in-ons-cafe_2.jpg12 jul

Bij Everything Sweet willen ze mensen een beleving meegeven. Zowel thuis als in het café. Daarom zorgen ze ervoor dat alle lekkernijen, zowel zoet als hartig, met zorg zijn uitgezocht en met aandacht worden bereid. Hun mooie broden worden ambachtelijk belegd. Wendy en haar team zorgen ervoor deze eigentijdse creaties een ware smaaksensatie veroorzaken waar je van kunt genieten in hun gezellige huiskamer.

Lunchen bij Everything Sweet

Wendy vertelt over het waarom van een lunch bij Everything Sweet: “Ik merk dat mensen de behoefte hebben om langere tijd in het café te willen blijven. Na de koffie willen ze vaak niet weg. Dat betekent in de praktijk dat het op een gegeven moment lunchtijd wordt. En een taart voor lunch is leuk voor een keer, maar niet voor elke week. Toen steeds meer mensen vroegen om een broodje of iets anders hartigs, vond ik dat het er maar eens van moest komen. Leuk! Kon ik me weer laten inspireren door alle mogelijkheden die er zijn in de wereld van de lunches.”

Iets hartigs voor de pastoor

“Al die ideeën kunnen soms ook een beetje overweldigend zijn. Eigenlijk realiseerde ik me pas echt dat ik alles al in huis had om een lunch te kunnen bereiden toen de pastoor een tijd geleden langs kwam. Hij had zin in een latte machiatto met iets lekkers. Maar eigenlijk luste hij ook wel iets hartigs. Hij vroeg toen aan me of ik nog iets met een lunch ging doen. Want hij had gehoord dat er binnenkort een lunch op het menu zou komen. Dus ik begon een beetje te stamelen, want tja… Die lunch was er nog niet! Maar toevallig had ik wel versgebakken brood liggen, met wat tapenades en pesto. Dus ik stroopte mijn mouwen op en maakte lekkere sneden brood klaar die ik rijk belegde met de smeersels. Hij was de koning te rijk, helemaal tevreden en riep verbaasd: Wendy, je hebt alles al in huis! En eigenlijk was dat ook wel zo.”

“We hebben vrolijke vintage meubels en juist weer een strakke toonbank. Samen is het interieur in balans. Ik vind het dan ook een enorm compliment als mensen Everything Sweet de huiskamer van Rijen noemen.”

Huiselijke sfeer, industriële look

Everything Sweet wordt soms ook weleens omschreven als een café dat prima in een grote stad zou passen. Met een interieur dat rechtstreeks uit een woonmagazine lijkt te komen. Het heeft een huiselijke sfeer en een industriële look. “Gasten kunnen plaatsnemen aan onze enorme leestafel - ook wel onze stamtafel genoemd. We hebben vrolijke vintage meubels en juist weer een strakke toonbank. Samen is het in balans. Ik vind het dan ook een enorm compliment als mensen Everything Sweet de huiskamer van Rijen noemen. Een plek waar je gezellig koffie kunt leuten, flex kunt werken, zoets kunt happen of een leuk cadeau kunt kopen. En je nu dus ook kunt genieten van een lekkere lunch. Ter plekke in ons café, thuis of onderweg.”

Reserveer nu een lekkere lunch

« Terug

Scroll naar boven