« Terug

Bij Everything Sweet laten ze zich graag inspireren, ook voor de nieuwe lunch

Everything Sweet_Bij-Everything-Sweet-laten-ze-zich-graag-inspireren_1.jpg05 apr

Wendy Hofman is Everything Sweet en Everything Sweet is Wendy Hofman. Oftewel, Wendy is de drijvende kracht achter het gelijknamige café en de winkel in het Rijense winkelcentrum De Laverije. Dé plek waar je terecht kunt voor een origineel cadeau dat mooi is ingepakt. Waar er keuze genoeg is als het neerkomt op zoet, koffie, thee of iets anders lekkers. En waar je sinds kort dus ook kunt genieten van een rijk belegde boterham.

De huiskamer van Rijen

Wendy en haar enthousiaste team gaan voor een lach op het gezicht van hun klanten. Service gaat hier hand in hand met een gezellig praatje. Het hoogst haalbare doel zijn vrolijke mensen in Everything Sweet, de huiskamer van Rijen. Een groot compliment, vindt Wendy. Blijkbaar voelt Everything Sweet al snel aan als thuis. En dát was nou precies de bedoeling.

Voor ieder wat wils

Wendy stelt onomwonden vast: “Iedereen is welkom bij Everything Sweet, van jong tot oud, uit het dorp of daarbuiten. Onze lunchkaart is lekker als je trek hebt tijdens het flexwerken, gezellig bij wilt praten met je vriend of vriendin, of met een groep vrienden of familie wat te vieren hebt. Of als je zin hebt om zomaar uit lunchen te gaan. We hebben voor ieder wat wils.”

Inspiratie is overal

Wendy is altijd op zoek naar leuke producten voor Everything Sweet. Onderweg selecteert ze zorgvuldig de toppers die ze tegenkomt. Ze speurt stad en land af, bezoekt beurs na beurs, doet inspiratie op op festivals. “Ik laat me graag inspireren, ook online op Pinterest of Instagram bijvoorbeeld. De ideeën die je daar tegenkomt zijn soms overweldigend. Dus begin je met selecteren, bekijk je wat haalbaar is voor je eigen zaak en maak je daar iets eigens van. Met als resultaat: de krenten uit de pap.”

Lovely London

“Zo was ik in laatst in een week in Londen, samen met Sander, mijn partner en de motor achter de schermen van Everything Sweet. Sander moest in Londen aan het werk. Dus ik had alle tijd om in mijn uppie door de straten van deze geweldige stad te struinen. Werkelijk op elke hoek van de straat doe je zoveel inspiratie op, ongelooflijk! Alleen al rondom The London Eye zijn er onwijs veel koffietentjes. Ik heb daadwerkelijk overal en nergens koffie geproefd en de sfeer ervaren.”

“De lunchkaart van Everything Sweet is een mooie mix van inspiratie die ik opdeed in in Londen, Nederland en online.”

Krenten uit de pap

Wendy plaatste een oproep op social media, ze vroeg waar ze in Londen moest zijn voor goede koffie. Koffiekampioen Rose van Asten reageerde. “Volgens mij heb ik toen in totaal veertig kilometer door de stad gelopen! Zoveel gave tentjes met heerlijke koffie en fantastisch eten! Uiteindelijk zijn mij drie koffietentjes bijgebleven die enorm van elkaar verschillen: van informeel tot dandy, koffie en snacks on the go. De lunchkaart van Everything Sweet is een mooie mix van deze opgedane inspiratie, in Londen, Nederland en online.”

Reserveer nu een lekkere lunch

« Terug

Scroll naar boven