De nieuwe lunch van Everything Sweet smaakt naar meer

Reserveer nu een lekkere lunch
  • NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • AMBACHTELIJKE BEREIDINGSPROCES
  • AUTHENTIEKE SMAKEN

Onze nieuwe lunch

Mooie biologische broden, ambachtelijk beleg, rijke kruiden en knoflook. Natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een ware smaaksensatie en ogen als een klein feestje op je bord. Eenvoud voert de boventoon, kwaliteit staat voorop. Met als resultaat een goed gevulde buik en een glimlach op het gezicht. De lunch van Everything wordt met zorg, aandacht en liefde bereid. En dat proef je.

Bij Everything Sweet laten ze zich graag inspireren, ook voor de nieuwe lunch

Wendy Hofman is Everything Sweet en Everything Sweet is Wendy Hofman. Oftewel, Wendy is de drijvende kracht achter het gelijknamige café en de winkel in het Rijense winkelcentrum De Laverije. Dé plek waar je terecht kunt voor een origineel cadeau dat mooi is ingepakt. Waar er keuze genoeg is als het neerkomt op zoet, koffie, thee of iets anders lekkers. En waar je sinds kort dus ook kunt genieten van een rijk belegde boterham.

Mooie biologische broden, ambachtelijk beleg

Everything Sweet biedt mooie sneden brood met het juiste beleg. Dat betekent dat je geen ingewikkelde gerechten op je bord moet verwachten, maar ambachtelijk brood dat belegd is met kwalitatief goede ingrediënten. En dan niet zomaar een boterham, maar brood dat met aandacht, geduld en liefde is bereid.

Reserveer nu

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 
Everything-sweet_de-nieuwe-lunch_3.jpg

"De lunchkaart van Everything Sweet is een mooie mix van inspiratie die ik opdeed in in Londen, Nederland en online."

Wendy Hofman
Everything-sweet_de-nieuwe-lunch_3.jpg

"We gaan met onze lunch een beetje terug in de tijd, toen het nog heel gewoon was om een goed belegde boterham uit het knuistje te eten."

Wendy Hofman
Everything-sweet_de-nieuwe-lunch_3.jpg

"Wij kozen voor het rustieke brood, voor brood met een verhaal. Traditioneel gemaakt met liefde en tijd om tot volle bloei te komen."

Wendy Hofman

"Onze lunchkaart is lekker als je trek hebt tijdens het flexwerken, gezellig bij wilt praten met je vriend of vriendin, of met een groep vrienden of familie wat te vieren hebt. Of als je zin hebt om zomaar uit lunchen te gaan."

Bekijk de menukaart

Everything Sweet gaat voor een beleving, thuis en in ons café

Bij Everything Sweet willen ze mensen graag een beleving meegeven. Zowel thuis als in het café. Daarom zorgen ze ervoor dat alle lekkernijen, zowel zoet als hartig, met zorg zijn uitgezocht en met aandacht worden bereid. De mooie broden worden ambachtelijk belegd. Wendy en haar team zorgen ervoor deze eigentijdse creaties een ware smaaksensatie veroorzaken waar je van kunt genieten in hun gezellige huiskamer.

Authentieke smaken, ambachtelijk bereidingsproces

Een perfectionist. Zo wordt Wendy soms wel liefkozend omschreven door haar collega’s en vaste klanten. Het liefst zou ze alles wat uitgeserveerd wordt bij Everything Sweet door haar handen willen laten gaan. Dus ook de lunch. Ook al kenmerkt de lunch zich door eenvoud. Maar laat je daardoor niet misleiden, want over elk detail is uitvoerig nagedacht.

Snoepjeswinkel groeit uit tot serieuze lunchzaak

Ooit was Everything Sweet alleen maar zoet. Denk aan snoep en bonbons, altijd in combinatie met een klein bijpassend cadeautje. Wendy startte haar avontuur in een piepklein winkeltje in het dorp, die compleet gevuld was met al die lekkernijen. Maar sinds 2016 is ze verhuisd naar een groter pand in het hart van Rijen. Wendy: ‘We zijn geen snoepjeszaak meer, we zijn volwassener geworden.”

Heerlijk lunchen in het hart van Rijen

Everything Sweet Café bevindt zich in het hart van Rijen. De naam doet vermoeden dat hier heel wat lekkers te halen is. En dat klopt! Bij Everything Sweet serveren ze namelijk meer dan alleen koffie en chocolade. Verse thee, sappen, fruitwater, smoothies, taarten en verantwoorde lekkernijen prijken op de menukaart. Net als de ambachtelijke lunch met mooie biologische broden. Wendy: ‘Onze producten zijn met zorg uitgezocht en worden met aandacht bereid.’

Reserveer nu

Kalender (dd-mm-jjjj)  Tijdstip (uu:mm) 

WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

We wonen in Italië, het koffieland bij uitstek, maar hier is de koffie ook geweldig lekker. Juiste smaak, goed op temperatuur en mooi schuimkraag op de cappuccino. En de taartjes en chocolade zijn super!

Liesbeth Koenen-Rakhorst

Net erg genoten van een mini Sweet tea. Zijn super vriendelijk en fijn geholpen en echt alles was heerlijk! Zeker een aanrader! Bedankt!

Amy Vogels

Wendy heeft samen met haar team een feestje gemaakt van mijn verjaardag! Van heerlijke lekkernijen genoten! Dank jullie wel!

Romy Tonnaer

Scroll naar boven