Chocolate & Gifts

Everything Sweet Shop staat in Rijen en omgeving bekend als dé plek waar je moet zijn voor smakelijke lekkernijen. Vele items op onze menukaart zijn ook te koop in onze winkel. Daarnaast vind je hier ontelbaar veel soorten snoepgoed en originele cadeaus voor jong en oud.

Het team van Everything Sweet zorgt ervoor dat het cadeau een perfecte match is met de zoete versnaperingen die erbij gegeven worden. Een cadeau van Everything Sweet is altijd met aandacht verpakt, hoe klein of groot het geschenk ook is. Zo wordt geven altijd een feest.

"Geniet thuis van de volle koffiebonen, smaakvolle losse theesoorten en sprankelende frisdranken uit ons café. Of laat een ander ervan proeven!"

Geniet thuis van de volle koffiebonen, smaakvolle losse theesoorten en sprankelende frisdranken uit ons café. Of laat een ander ervan proeven! Niet alleen de dranken, van de zoetigheden kun je thuis ook gewoon verder smullen. Zoals de verantwoorde taartjes van SUE, zonder ongezonde toevoegingen. Of de Rijense bonbons in alle smaken en maten, met gezouten karamel bijvoorbeeld, marsepein en koffieroom of die ouderwetse topper gevuld met advocaat. De vrolijk gekleurde chocoladebikkels van de Bikkel Company zijn gemaakt van witte chocolade en natuurlijke aroma’s. Neem de tijd om een bikkel te leren kennen want elke soort heeft een eigen karakter. Pittige jongen!

"Ontelbaar veel soorten snoepgoed en originele cadeaus"

- Everything Sweet

Scroll naar boven