« Terug

Heerlijk lunchen in het hart van Rijen

Everyhting-Sweet_Heerlijk-lunchen-in-het-hart-van-Rijen_1.jpg27 dec

Everything Sweet Café bevindt zich in het hart van Rijen. De naam doet vermoeden dat hier heel wat lekkers te halen is. En dat klopt! Bij Everything Sweet serveren ze namelijk meer dan alleen koffie en chocolade. Verse thee, sappen, fruitwater, smoothies, taarten en verantwoorde lekkernijen prijken op de menukaart. Net als de ambachtelijke lunch met mooie biologische broden. Wendy: ‘Onze producten zijn met zorg uitgezocht en worden met aandacht bereid.’

Over Rijen

Wendy vertelt over haar dorp. “Ik zou Rijen omschrijven als een gemoedelijk, rustig dorp. We zitten vlakbij de vliegbasis Gilze-Rijen, een militair vliegveld dat gebruikt wordt door de Koninklijke Luchtmacht. Mensen vanuit de hele wereld komen naar Rijen om te wonen en te werken. Dat maakt de samenstelling van ons dorp heel divers. En interessant! Mocht je een keer zin hebben in een grote stad, dan ben je vanuit hier zo in Tilburg of Breda. Maar eigenlijk hoef je het dorp niet uit, alles wat je nodig hebt is hier te vinden.”

 

“Rijen is heerlijk groen. Everything Sweet café is dus een mooie stop voor wandelaars en fietsers die even bij willen komen met een goede kop koffie en een lekkere lunch.”

Een bosrijke omgeving

Rijen is heerlijk groen. Everything Sweet café is dus een mooie stop voor wandelaars en fietsers die even bij willen komen met een goede kop koffie en een lekkere lunch. Binnenkort wordt het winkelcentrum ook onder handen genomen. Het krijgt een modernere en open uitstraling wat zorgt voor meer gezelligheid en reuring in de tent. Wendy vult aan: “En daar doen wij van Everything Sweet natuurlijk graag aan mee.”

Nummer 52 in de Koffie Top 100!

De fijnproevers van de Misset Horeca Koffie Top 100 zijn ook bij ons op bezoek geweest in Rijen. We staan op een prachtige 52e plaats! Rijen staat als dorp op de kaart, volgens de jury: “Ik vind het gaaf om te zien dat ze in een dorp een americano durven te schenken... dan heb je lef!!” Naast de americano was ook de cappuccino getest. “En dan de smaak... en ja hoor, weer raak! Wat een lekkere cappuccino… waarbij de chocoladetonen heerlijk mengen met deze melk. Mooi temperatuur ook van de melk. Chapeau Yvonne!”

Even reizen, zo gepiept

De winkel en het café van Everything Sweet vind je in het hoekpand bij de entree van het Rijense winkelcentrum De Laverije. De plek die al snel tot huiskamer van het dorp werd gebombardeerd is niet te missen. Voor de pui is een heel groot plein waar plaats is voor een gezellig terras bij lekker weer. En waar voldoende ruimte is om je fiets kwijt te kunnen, er is daar een parkeerplaats dus je hebt er verder geen omkijken naar. Kom je liever met de auto? Ook geen enkel probleem! Tegenover het winkelcentrum kun je je auto parkeren. Of ga het dak op, daar vind je het parkeerterrein van het winkelcentrum. Met het openbaar vervoer ben je ook zo bij Everything Sweet. Station Rijen bevindt zich op een steenworp afstand van ons café. Een paar minuten lopen en je staat voor onze deur. Wees welkom!

Reserveer nu een lekkere lunch

« Terug

Scroll naar boven